Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu dizayn, ekseriyetle her seviyede cihet bileğfiiltiren bir saf açılı iniş ve merdiven mideerir ve sıkı veya sıkışık alanlarda düzlükın zengin bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bâtınin tercih edilir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve esir koşullarına dayanıklı çelik yahut kızılüminyum kadar ciddi malzemelerden gestaltlır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mafevkda görev alan özellikler; yangın kapılarında makam saha fen özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı şiddetli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının yan alması da zorunu kılınmıştır.

Antrparantez, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla bağlantılı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yangın kapısı yararlanmaını da bildirmek, ne davranılacağını ve panik halinde insanların kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı düzen otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların vesair katlara geçişini kösteklemek yahut olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

önceki gestaltlarda ve yangın merdiveni sahaı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page